Lliga Catalana 2a Ronda Vilobí B - Tossa


Avui jugàvem fora i hem hagut de llevar-nos més d'hora, a les 8:30 ja estàvem a la terminal apunt d'anar a Vilobí. Pel camí en Sergi dormia o potser estava pensant com fer l'obertura, tot i així, felicitar-l'ho per estar present, ja que la nit anterior era festa major d'hivern al poble, i les barraques donen molt de si. Pel camí, un dels conductors també devia estar pensant en l'obertura, ja que a Vidreres va agafar la direcció oposada..., sort que en pare del Pol estava a l'aguait. 

A la taula 1, l'Estanis amb més diferència d'Elo surt amb negres. Fa una obertura que no sé sap el nom, però surt bé guanyant un peó a l'adversari. Aquest li ofereix un sacrifici de cavall, que l'Estanis no accepta i recupera el peó perdut. Mig joc amb avantatge de blanques o molt igualat. Al final però l'Estanis s'imposa. 0 a 1 Guanya l'Estanis.

Primer punt de la història a la Lliga aconseguit pels Pens de Tossa, C.E



A la taula 2 en Sergi amb blanques fa una obertura espanyola. Potser va un pèl massa ràpid en moure. En el mig joc s'imposa al seu adversari i li menja dos peons. Una cosa difícil de creure però al seu adversari li sona el mòbil (un missatge) i es posa a contestar whatsapps fins que el delegat li crida l'atenció. El jugador amb negres recupera els peons perduts i li diu a en Sergi: que si vol les taules. El valent d'en Sergi decideix que no. En la part final de la partida, el seu rei queda bloquejat per la torre del contrari. 1 a 0 Sergi perd 

En la taula 3 l'Alexander juga amb negres. Aquesta vegada si s'enroca, amb diverses combinacions perd qualitat en el joc (el contrari té dues torres i ell li queda una torre i un cavall). L'Alexander lluita de valent i els dos coronen una dama. Potser li ha faltat jugar més pausat, però tenia un escac que segurament li donava ventatge. Durant el canvi de dames acorden taules. 0, 5 a 0,5  Alexander fa taules. 

En la taula 4 en Pol fa una bona obertura i està en igualtat amb el seu adversari força estona, fins que aquest amb més experiència li guanya una peça i no té res a fer. 0 a 1 en Pol perd 

Vilobí B 2,5 - Tossa 1,5 



Comentaris

  1. Mica en mica aneu fent punts. Ànims i ja us esteu estrenant al caseller. Una abraçada des d'Hostalric!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”