Ha acabat la lliga, però no parem...


Fa tres setmanes que vàrem acabar la lliga catalana 2018 i el club no para...

Quatre notícies: 

1) Quatre jugadors dels Peons de Tossa, C.E participen en el III Obert Gerunda que es disputa a Sarrià de Ter. En Pol, en Sergi, en LLuc i en Jan. Jose (a la dreta de la imatge) és mig tossenc "adoptat" però juga en el seu club de tota la vida, ens dóna  assessorament en les partides i li agraïm moltíssim la seva saviesa i simpatia. Aquest torneig anirà molt bé als nostres jugadors per agafar experiència en la competició. 




Més informació del torneig en el següent enllaç:



2) Nou fitxatge als Peons de Tossa, C.E: en Gabriel Molina de 10 anys ha fitxat pel club. Estem molt contents de tenir-l'ho al club, ja que mostra moltes ganes i il·lusió per aprendre. Juntament amb la Laia i l'Ismael, jugaran un torneig a Figueres que comença el 14 d'Abril. Molta sort Laia, Ismael i Gabriel! Donar les gràcies a l'Anna (mare de la Laia) per ajudar-nos en tasques logístiques.

Més informació del torneig en el següent enllaç: 


Amb aquest fitxatge estem més a prop, l'any vinent, de presentar un equip sub12 a la Lliga Catalana. 

3) Estem contents d'anunciar, que l'única escola del poble, l'Escola Ignasi Melé i Farré participarà en el III Campionat Interescolar d'Escacs - Blanes i la Selva marítima. Els Peons de Tossa, C.E col·laboren voluntàriament en la formació dels nens i nenes que volen participar. Es farà un primer torneig a l'escola i els millors classificats jugaran el interescolar a Blanes. Dates del torneig encara per confirmar. Agrair la col·laboració de la directora de l'escola, la Sra Olga Casco, per fer possible que l'escola participi en el campionat.

4) Avui (i després de 5 mesos d'espera) s'ha rebut una carta del Consell Català de l'esport que comunica la inscripció dels Peons de Tossa, C.E en el registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 18210. Agrair a les persones que han fet possible la creació del club. 

Salut i molts escacs,... seguirem informant. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

II Obert Vila de Tossa: Inscripcions obertes

III Obert Vila de Tossa - Inscripcions obertes

IX Actiu d’escacs de Tossa de Mar 2023 -dia 2 de setembre a les 16.00 h- “Memorial Albert Badosa”